lauantai 4. huhtikuuta 2009

Aivomyrsky @ Ideapark, Lempäälä, 03/04/09

Aivomyrsky eli reilu tuhat opiskelijaa sekä järjetön määrä unelmia ja ideoita.
Jo viitenä vuonna, tänä vuonna Lempäälän Ideaparkissa, järjestetty innostamisen ja positiivisen energian levitystapahtuma. (Suosittelen!)


Toivo Sukari kertoi, miten pitää itse uskoa unelmiinsa, jotta niillä olisi oikeasti mahdollisuus toteutua.
Mies taitaa tietää, mistä puhuu, sillä Ideapark alkoi unelmasta..

"Lama ei ole uhka, lama on mahdollisuus!" Näin julisti Marco Mäkinen viihdyttävässä puheenvuorossaan.
Suomalaiset alkavat kuulemma toimia vasta sitten, kun Neuvostoliiton tankkerit hyökkäävät. Mutta kun suomalaiset toimivat, hommat hoituvat hyvin ja nopeasti. Joten action!


Monkey Businesslaiset Ville ja Tatu ihanan keltaisissa pöksyissään.
Tehdään maailmasta hiukan keltaisempi ja hauskempi paikka.


Monkey Business -workshopissa kokeiltiin, miltä tuntuu, kun kaveri vastaa ehdotuksiin aina "Ei!" Entä jos joskus vastaisikin "Joo", "Joo, koska.." tai "Joo ja.."? Hulvatonta menoa, ryhmähyppelyä, letkajenkkaa etu- ja takaperin sekä outoja videoita unelmien toteutumisesta.

Duudsoneiden Jarno kertoi Aivomyrskyn lopputapahtumassa, mistä kaikki alkoi, mitä se vaati ja missä tällä hetkellä ovat. Jokseenkin hämmentävää nähdä Duudsoneista myös virallinen ja asiallinenkin puoli.
Mikään ei oo mahrotonta ja jätkät taitavat olla joka tilanteessa rautaa!

Workshop ykkösessä keskusteltiin oman yrittäjyyden ja franchising-yrittäjyyden eroista. Kysymyksiin vastailemassa olivat CTRL-merkin Timothy Kühn ja Vila:n Suvi Virtanen. Täyttä asiaa ja kyllähän sen sisäisen palon ja halun tehdä asiaa sieltä puheesta löysi, jollei ihan suoraan, niin ainakin rivien välistä - tai ihan vain äänessä kuultavasta innostuksesta.

Koko tapahtuman pääpointteina oli näin tiivistetysti:
- uskokaa unelmiinne
- jos kaverit sanovat ei, uskokaa silti unelmiinne
- älkää pelätkö pyytää apua, kukaan ei pärjää yksin
- unelmoikaa lisää
- pitäkää hauskaa

2 kommenttia:

Ville Monkey kirjoitti...

Moi!

Kirjoittelin blogiin uudesta Talk Show:sta ja kaivelin CTRL:n Timo Kuhn' nimeä Googlesta, kuka oli aikanaan mun ekan Talk Show:n vieraana. Google toi mut sun blogiin, ja tähän Aivomyrsky 09 -kertovaan kirjoitukseen. Kiitos paljon, tämä tuo paljon hyviä muistoja.

t. Ville

Ps. Huomenna taas keltaiset housut jalassa.

S kirjoitti...

Heipähei!

Ville laittoi linkin mullepäin. Huippujuttu! Harmi, kun en ole aikaisemmin nähnyt.. Parempi myöhemmin kuin ei sitten milloinkaan.

Olin siis itse järjestämässä tuota kyseistä tapahtumaa -09 ja vastuussa ohjelmasta ja käytännöstä. Näkyy, että taisi olla mieluinen tapahtuma. Kiitos hirmuisesti teille mukana olemisesta!

T. Satu