75 g margariinia
Täyte:
1 prkl Flora vispiä
1 prk (250 g) mascarpone-juustoa
Täyte:
1 prkl Flora vispiä
1 prk (250 g) mascarpone-juustoa
1 prk (1dl) ranskankermaa
2 dl sokeria
4 tl vanilliinisokeria
1 dl (tai maun mukaan) Dooley's toffeelikööriä
4 liivatelehteä
2 dl sokeria
4 tl vanilliinisokeria
1 dl (tai maun mukaan) Dooley's toffeelikööriä
4 liivatelehteä
1. Sekoita hienonnetut keksit ja pehmeä margariinia.
2. Painele pohja vuokaan.
3. Liota liivatelehdet pienessä määrässä kylmää vettä.
4. Vatkaa Flora vispi.
5. Lisää joukkoon mascarpone, ranskankerma, sokeri ja vanilliinisokeri.
4. Vatkaa Flora vispi.
5. Lisää joukkoon mascarpone, ranskankerma, sokeri ja vanilliinisokeri.
6. Keitä pieni määrä vettä.
7. Lisää veteen rutistellut liivatelehdet, sekoita koko ajan.
8. Keitä Dooleysia hetki.
9. Lisää Dooleysiin liivatelehtiseos, sekoita koko ajan.
7. Lisää veteen rutistellut liivatelehdet, sekoita koko ajan.
8. Keitä Dooleysia hetki.
9. Lisää Dooleysiin liivatelehtiseos, sekoita koko ajan.
10. Sekoita Dooleys-liivatelehti -seos loppuun täyteseokseen.
11. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle.
12. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
11. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle.
12. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti