lauantai 19. syyskuuta 2009

Dooley's -kakku

Dooley's -kakku

Pohja:
300 g Digestive-keksejä
75 g margariinia

Täyte:
1 prkl Flora vispiä
1 prk (250 g) mascarpone-juustoa
1 prk (1dl) ranskankermaa
2 dl sokeria
4 tl vanilliinisokeria
1 dl (tai maun mukaan) Dooley's toffeelikööriä
4 liivatelehteä
1. Sekoita hienonnetut keksit ja pehmeä margariinia.
2. Painele pohja vuokaan.
3. Liota liivatelehdet pienessä määrässä kylmää vettä.
4. Vatkaa Flora vispi.
5. Lisää joukkoon mascarpone, ranskankerma, sokeri ja vanilliinisokeri.
6. Keitä pieni määrä vettä.
7. Lisää veteen rutistellut liivatelehdet, sekoita koko ajan.
8. Keitä Dooleysia hetki.
9. Lisää Dooleysiin liivatelehtiseos, sekoita koko ajan.
10. Sekoita Dooleys-liivatelehti -seos loppuun täyteseokseen.
11. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle.
12. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Ei kommentteja: